Svømmehal må lukke et halvt år: Loftet begyndte at falde ned

Borgerne i Roskilde må vente til det nye år, før de endelig kan plaske rundt i kommunens nye topmoderne svømmehal.

Siden maj 2017, hvor de første spadestik blev taget, har roskildenserne glædet sig til en topmoderne svømmehal, der skal bygges i forbindelse med Roskilde Badet.

Men det bliver ved med at trække ud, og nu melder nye problemer sig på banen. For mens der stadig bygges på den nye svømmehal, så viser det sig nu, at loftet i den eksisterende svømmehal visse steder er i så dårlig stand, at der nu må en renovering til.

I januar måtte Roskilde Badet lukke 25 meter-bassinet i en kortere periode, for at sikre loftspladerne over bassinet, som pludselig begyndte at falde ned. Et net har siden da holdt pladerne på sikker afstand af badegæsterne, men det er kun en midlertidig løsning på problemet.

Så fra den 1. september lukker Roskilde Badet et halvt år, mens taget sættes i stand.

-  Det er møg irriterende for alle vandhundene i kommunen, at loftet i den eksisterende svømmehal nu skal renoveres. Det kommer til at betyde en længere lukkeperiode, og det er super ærgerligt. Eneste trøst er, at vi kommer til at have en fantastisk svømmehal, når vi kommer ind i det nye år, siger formand for Kultur- og Idrætsudvalget, Claus Larsen.

Svømmehals-byggeriet har haft flere problemer undervejs. Det fik Roskilde Kommune i august sidste år til at meddele, at åbningen af den nye svømmehal var flyttet til efteråret 2019 i stedet for starten af 2019, som først planlagt.

Dette skyldes blandt andet, at der var fundet asbest i byggeriet.

Men nu er åbningsplanerne altså blevet rykket endnu et halvt år, så den nye og eksisterende svømmehal begge efter planen skulle være klar til åbning i februar 2020.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik