Svinestreg af Shakhtar: Så stort på fairplay

Shakhtar Donetsk udlignede til 1-1 mod FC Nordsjælland på en regulær svinestreg. Total mangel på fairplay.

Gemytterne kom voldsomt i kog halvvejs inde i Champions League-opgøret mellem FC Nordsjælland og Shakhtar Donetsk.

Det skete, da gæsterne fra Ukraine helt uhørt overtrådte de uskrevne fairplay-regler til at udligne til 1-1.

Efter et sammenstød mellem Morten Nordstrand og en ukrainer lod dommeren bolde falde.

En ukrainer signalerede, at han ville sparke bolden ned i FC Nordsjællands ende, og det gjorde han også.

Men i stedet for at lade FC Nordsjælland modtage bolden, stjal angriberen Luiz Adriano den og driblede helt uhindret ned mod mål, hvor han rundede en passiv målmand Jesper Hansen og scorede i det tomme mål.

Scoringen blev korrekt godkendt af dommeren, og så fulgte ellers en vedvarende pibekoncert ned mod Adriano og Shakhtar-spillerne.

Kampen kom først i gang med et par minutters forsinkelse, fordi de ophidsede FC Nordsjælland-spillere ikke ville acceptere scoringen.

Shakhtar Donetsk kunne have gjort skaden god igen ved at lade FC Nordsjælland score uhindret lige efter.

Nogle af ukrainerne lod da også Nicolai Stokholm drible ned mod mål, men halvvejs nede på modstanderens banehalvdel blev han tacklet og mistede bolden.

Retfærdigheden skete dog alligevel fyldest, da Kasper Lorentzen få minutter efter igen bragte FC Nordsjælland foran 2-1 med et flot hug fra distancen - uden at få hjælp af modstanderne.