Svigermors senior-drøm kommer til Hillerød

76-årige Cliff Richard optræder i Slotsparken i forbindelse med Hillerød Slotssø Byfest.

Svigermors drøm siden 1960'erne kommer til Hillerød til sommer.

Det sker, når 76-årige Cliff Richard giver koncert i Slotsparken i forbindelse med Hillerød Slotssø Byfest. 

'Sir Cliff' gæster Hillerød den 10. juni, og koncerten er en del af en sommerturné i kølvandet på Cliff Richards seneste album med titlen 'Just ... Fabulous Rock 'n' Roll'. 

quote Hans krav var, at det skulle være lidt eksklusivt.

Carsten Larsen, medarrangør, Hillerød Slotssø Byfest

Albummer byder på Richards yndlingssange fra den gyldne æra af rock 'n' roll - numre som 'Roll Over Beethoven', 'Great Balls of Fire', 'Sweet Little Sixteen' og hans egen debutsingle 'Move It'.

- Vi ser det som et scoop for en byfest som vores. Det betyder, at Hillerød kommer på landkortet, og vi får mere omtale. Jeg håber, at mange af dem, der kommer til koncerten også går en tur ned gennem byen eller tager en overnatning, siger Carsten Larsen, der er en af de drivende kræfter bag Hillerød Slotssø Byfest, til Frederiksborgs Amts Avis.

Avisen skriver, at arrangørerne har brugt de seneste måneder på at få aftalen i hus. Når det endte med Hillerød, skyldtes det blandt andet de flotte historiske rammer med Frederiksborg Slot i baggrunden.

- Hans krav var, at det skulle være lidt eksklusivt, siger Carsten Larsen til Frederiksborg Amts Avis.

Han åbner allerede nu op for, at der vil være et surprise-element i forbindelse med koncerten, der falder samme år som Frederiksborg Slotskirke kan fejre 400-års jubilæum. 

- Der kommer en overraskelse til kirken fra Cliff Richard, men mere vil jeg ikke afsløre på nuværende tidspunkt, lyder det fra Carsten Larsen.

Der er 5000 billetter til koncerten, som bliver sat til salg på onsdag klokken 12. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik