Sushibar på havnen inden sommer

Frederikssund Havn ser nu alligevel ud til at få en sushibar, idet kommunen er gået i gang med at ændre lokalplanen, så der må fremstilles og sælges fødevarer i det tomme butikslokale ifølge Frederiksborg Amts Avis.

Først blev der givet dispensation til en sushibar i et tomt butikslokale på Frederikssund Havn. Så sagde Naturklagenævnet, at tilladelsen ikke var lovlig. Og nu ser det alligevel ud til, at havnen får sin sushibar. Frederikssund Kommune har sat arbejdet i gang med en ny lokalplan for det omstridte butikslokale, så sushibaren kan blive en realitet til sommer.
- Der er en stor opbakning til projektet fra borgerne, og der er 100 procents tilslutning fra byrådet til, at vi må i gang dernede, så der kan komme en sushibar, siger John Schmidt Andersen (V), formand for Plan- og Udviklingsudvalget i Frederikssund Kommune, som desuden gerne vil have set på, hvordan der kan skabes liv i havnen, der for 10 år siden blev omdannet til boligområde.
Sushi-kokken Andreas Leth Jørnø, som kom i klemme, fordi han fik standset sit projekt, glæder sig over meldingen fra John Schmidt Andersen, for han er fortsat inter-
esseret i at åbne sushibar i Frederikssund.
- Jeg har stadig mod på det, selv om det kan tage noget tid, fastslår Andreas Leth Jørnø.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Bengt Holst

Forsvarede offentlig aflivning af giraf - nu stopper Zoo-direktør efter 37 år

Lars Weiss

Aflyser alt: Københavns overborgmester tvunget i isolation

rørledning banedanmark

playHer bliver et kilometerlangt kabelrør bugseret gennem København i kæmpe manøvre

fakkeloptog peter bangs vej

Borgere går fakkeloptog for at mindes trafikdræbt femårig

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere