Supermarkedsplaner forsinker Køge Park med to måneder

Omfanget af det samlede forarbejde for Køge Park-projektet gør nu, at den endelige politiske stillingtagen udskydes med to måneder. Det skriver DAGBLADET Køge.

Økonomiudvalget sendte i går en orientering om sagen videre til byrådet. Forsinkelsen skyldes blandt andet, at forvaltningen nu arbejder med et supermarked på 3500 kvadratmeter i stedet for de oprindelige 1500. Det vil sammen med størrelsen af erhvervsarealer, nye boliger og hotel påvirke udarbejdelsen af kommuneplantillægget for Køge Park, og der skal derfor igangsættes yderligere en offentlig høringsproces.

Det glæder borgmester Flemming Christensen (K), som understreger, at der ikke er nogen ko på isen, blot fordi projektet rykkes et par måneder. Ligesom Socialdemokraternes Lissie Kirk, Niels Rolskov, Enhedslisten og løsgænger Søren D. Brask peger borgmesteren på, at projektet absolut ikke må hastes igennem.

- Forskydningen sker ikke fordi, at der nu er dukket noget helt nyt op. Det skal blandt andet ses i lyset af, at analyserne nu skal indeholde konsekvensen af, at man kan tillade en større dagligvarebutik end hidtil planlagt, siger Flemming Christensen.

Den nye høringsproces forud for udarbejdelsen af kommuneplantillægget for Køge Park ventes igangsat i februar, og håbet er nu, at byrådet skal stemme om det samlede projekt på mødet den 27. oktober.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik