Sundbusserne sejler søndag 10.30

Søndag formiddag klokken 10.30 står skipper Jesper Holm Bech og hans mandskab klar til at sejle passagerer på sundbus Pernille ud på den første tur fra Helsingør til Helsingborg, skriver Helsingør Dagblad.

Den længe ventede melding kom sent på eftermiddagen i går fra det nye selskab Sundbusserne efter allersidste aftale og registreringsopgaver ud af mange var faldet på plads.
Forud er gået dage med de sidste hektiske forberedelser for at få den savnede sundbus-forbindelse mellem Helsingør og Helsingborg i gang igen. Også en konfliktvarsel fra Sømændenes Forbund har været inde i billedet, men alle personaleaftaler er nu også kommet fuldstændigt på plads.
Som det fremgår af en artikel i Helsingør Dagblad tidligere på ugen kan passagererne nu glæde sig til en rar, hyggelig stemning om bord på Pernille, der kommer til at genoplive de »gode gamle dage« med højt belagt smørrebrød, bar og shop om bord.
- Vi har lagt vægt på at få et rigtigt dygtigt personale, der ved, hvad den rette ånd handler om. Vi har ansat flere af de tidligere medarbejdere, men desværre skal vi jo ikke bruge alle i første omgang, forklarede Sundbussernes direktør Hans Froholdt til Helsingør Dagblad.
Målet er at udvide tonnagen efter et til to år med endnu en sundbus, så der bliver hyppigere afgange. Mottoet er fra centrum til centrum og på længere sigt ønsker selskabet at miljøcertificere Pernille, så den ikke forurener.
- Miljøtanken går godt hånd i hånd med vores idé med at sejle fra centrum til centrum, siger Hans Froholdt.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

fakkeloptog peter bangs vej

Borgere går fakkeloptog for at mindes trafikdræbt femårig

lise nør

Lise Nørgaard modtager statslig hæderspris som 103-årig

20200103-093918-A-1920x1281we

Fem nye ansatte skal bekæmpe social kontrol i København

den lille havfrue

Chefredaktør dømmes for at dæmonisere Den Lille Havfrue

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere