Succesfuld ungdomsrådgivning fortsætter

Gratis prævention og gode erfaringer med ungdomsrådgivning får Halsnæs Kommune til at smide ekstra penge i 'Ungmod', der dermed kan fortsætte.

Projektet 'Ungmod', der er et rådgivningstilbud til unge i Halsnæs Kommune, får lov at fortsætte.

Ungdomsmodtagelsen er hidtil blevet drevet med økonomisk støtte fra Region Hovedstaden, men den støtte er nu bortfaldet.

- Vi troede, at vi var sikret medfinansiering. Men nu laver vi så vores eget tilbud, som vil ligne det, vi har i dag. Vi havde håbet at kunne udvide åbningstiden fra en til to dage om ugen, men det kan vi så ikke, siger udvalgsformand, Hanne Kjær Knudsen til Halsnæs Avis.

Kommunen havde oprindeligt afsat 500.000 kroner i budgettet til Ungmod, men til det seneste møde i Udvalget for Skole, familie og børn var der enighed om at tilføre 70.000 kroner ekstra til projektet, skriver avisen.

Dermed kan ungdomsrådgivningen blive.

- Tallene for det første år viser, at Ungmod har en meget positiv virkning. Der er blevet færre helt unge mødre, og antallet af aborter er faldet væsentligt, siger Hanne Kjær Knudsen.

Besøgstallene hos ungdomsrådgivningen er steget fra 37 i 2013 til mere end 175 i 2014, mens tallene i 2015 har sagt hele 382.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik