Styrelse bag kæp i hjulet på Fetterleins sexpille

Den tidligere tennisstjerne Frederik Fetterlein regnede med at tjene store penge på at lægge navn og ansigt til markedsføringen af en ny sexpille, VieVax. I stort opsatte dagbladsannoncer reklamerer han i disse dage for "VieVax - til livet i og uden for soveværelset".

Men Frederik Fetterlein og hans samarbejdspartner får nu stukket en kæp i hjulet af Fødevarestyrelsen. For her opfattes produktet som et kosttilskud - et kosttilskud, der ikke er godkendt vel at mærke.

"Produktet må ikke markedsføres. Vi har pålagt firmaet at stoppe deres hjemmeside og indstille deres markedsføring af de her produkter - det er ikke afgjort, om de er ufarlige for forbeugerne og må derfor ikke sælges, siger fødevarchef Bjørn Wirlander, Fødevarestyrelsen, til TV2/Lorry.

Overfor TV2/Lorry fastholder Fetterlein, at han selv har gode erfaringer med VieVax. På produktets hjemmeside siger han:

"VieVax har hjulpet mig gennem de svære tider, og nu glæder jeg mig til at få lidt mere stabilitet i mit liv. VieVax vil være en stor del af det, og jeg glæder mig til beskæftige mig med salg og markedsføring af produktet, som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger, da jeg personligt er blevet en loyal forbruger af VieVax".


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik