Stykker af sti faldet sammen efter storm

Disse dages voldsomme stormvejr har medført at to stykker af en sti beliggende ud til vandet i Rågeleje er styrtet ned.

De voldsomme vejrforhold der har præget Danmark den seneste uges tid har medført, at flere stykker af den sti der går langs skrænten ud til vandet i Rågeleje er styrtet sammen.

- Det var en borger som havde været forbi og set der havde været et jordskred, og han blev bekymret for, om der kunne ske yderligere deroppe, siger Jimmy Andersen, der er indsatsleder ved Frederiksborg Brand & Redning, og som inspicerede området deroppe i dag.

 
 
Foto: Local Eyes
 
 
Foto: Local Eyes

- Der er to steder, hvor der er forsvundet 4-5 meter af jorden, og der er et andet sted, hvor man kan se, jorden har slået revner, så der er risiko for at den kan ryge ned også, siger han.

Han forklarer, at der i første omgang er blevet afspærret et område på cirka 150 meter, og opfordrer til at man udviser omtanke, hvis man bevæger sig i området:

- Man skal ikke gå ind på det markerede område, for vi kan ikke forudse, om mere af det vil falde ned. Men der er risiko for det.

Sagen ligger nu hos Gribskov Kommune, der ifølge Jimmy Andersen sandsynligvis vil flytte hegnet og trampestien lidt længere ind på kysten efter jordskredet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik