Mand stukket i halsen på p-plads: Nu er to sigtet for drabsforsøg

To unge mænd blev henholdsvis tæsket og stukket med kniv på en parkeringsplads. Nu har politiet sigtet to banderelaterede mænd.

Nordsjællands Politi har sigtet to mænd fra bandemiljøet for drabsførsøg i forbindelse med blodigt knivstikkeri natten til den 19. december i Helsingør. Foto: Mads Claus Rasmussen - Ritzau Scanpix

Kort før jul blev to unge mænd på henholdsvis 23 og 24 år brutalt overfaldet på parkeringsplads på Ponydalen ved boligområdet Vapnagård i Helsingør.

Den ene af de to mænd, den 23-årige, blev tildelt et ukendt antal slag i ansigtet. Den 24-årige blev stukket i venstre side af overkroppen og i venstre side af halsen med en kniv. Han havde desuden flere afværgelæsioner på sin venstre arm.

Begge mænd blev kørt til hospitalet, hvor de blev behandlet for deres skader. Ingen af dem var i livsfare.

Overfaldet fandt sted natten til den 19. december, og Nordsjællands Politi har efterfølgende efterforsket sagen som vold og forsøg på manddrab.

To mænd fra Humlebæk sigtet 

Her godt og vel måned efter er to mænd så blevet anholdt og sigtet for det blodige overfald.

Ifølge Nordsjællands Politi drejer det sig to mænd fra Humlebæk, der begge har relationer til bandemiljøet. 

Begge mænd er i tyverne, den ene født i 1992 og den anden i 1995. De er sigtet for forsøg på manddrab og grov vold.

Overfaldet skete nærmere bestemt skete på en parkeringsplads på Ponydalen ved boligområdet Vapnagård. Foto: Google maps - Street View

På trods af den alvorlige sigtelse mod de to mænd, er de dog ikke blevet fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Ifølge Nordsjællands Politi er det blevet juridisk vurderet, at der ikke er tilstrækkeligt grundlag for at fremstille de to mænd. De er dog fortsat sigtede.

Det er dermed uvist, hvad politiet bygger deres mistanke mod de to mænd på.

Ofre ville ikke tale med politiet

I forbindelse med overfaldet undersøgte politiet en række biler på gerningsstedet for tekniske spor. Men det er endnu uvist, hvad der kom ud af de undersøgelser.

Nordsjællands Politi har tidligere oplyst, at begge de forurettede i forvejen er kendt af politiet, og at ingen af dem ønskede at give et signalement af deres overfaldsmænd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik