Studerende anklages for flere sexkrænkelser

En ung mand er igen anklaget for sexkrænkelser. Han er denne gang sigtet for at have krænket 30 piger.

En 21-årig mandlig jurastuderende fra Værløse er nok en gang anklaget for at have sexkrænket mindreårige piger på internettet. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

I april blev den unge mand dømt skyldig i at krænke 23 piger på nettet.

Onsdag sad den unge mand igen på anklagebænken i Retten i Lyngby, efter at han i oktober blev anholdt sigtet for at have krænket 16 unge piger under chat på nettet.

Anklaget for yderligere 31 forhold

I Retten tilføjede senioranklager Henrik Blichmann, Nordsjællands Politi, yderligere 31 forhold, hvor den 21-årige skulle have sexkrænket 14 mindreårige piger.

Anklagemyndigheden krævede hans varetægtsfængsling forlænget med fire uger, hvilket den 21-årige mand ikke modsatte sig.

- Efterforskningen af de nye sager fortsætter nu på livet løs, oplyser Henrik Blichmann til Frederiksborg Amts Avis.

Senioranklageren vil ikke afvise, at der kan komme flere sigtelser.

Ifølge anklagerne har den jurastuderende blandt andet taget billeder og filmsekvenser af de unge piger uden deres accept. Derefter har han under trusler tvunget dem til at udføre seksuelle handlinger over internettet.

I april blev han idømt en straf på ni måneders fængsel, hvoraf han skulle afsone de tre med det samme. Resten af straffen blev gjort betinget af, at han gennemgik et sexologisk behandlingsforløb i to år.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik