Arkivfoto: Kødannelse på motorvej Foto: TV2/Lorry

Det er her, kort efter afkørsel 3 mod Vallensbæk, at uheldet er sket. Foto: TV 2 Lorry / Google Maps

1 af 2

Stort trafikuheld på Holbækmotorvejen: Flere spor afspærret

Onsdag eftermiddag kørte flere biler sammen på Holbækmotorvejen i retning mod København. Politiet opfordrer til alternativ rute på grund af kø.

OPDATERING KL. 16.50:

Alle spor er igen farbare på Holbækmotorvejen, oplyser politiet.

De nærmere omstændigheder omkring ulykken kender politiet også nu.

- Der var nogle tabte dunke og en enkelt tabt gasflaske, som lå på vejen - og så lavede man en undvigemanøvre, som gjorde, at flere biler kørte sammen, siger Lars Guldborg til TV 2 Lorry, som fortsætter:

- Vi har ikke noget, om den bil, der har tabt gasflasken, har nogen oplysninger, må de meget gerne kontakte os på 114, siger Lars Guldborg.

En person blev teknisk fastklemt ved ulykken, mens tre personer blev kørt på skadestuen på grund af nakkesmerter, oplyser Københavns Vestegns Politi til TV 2 Lorry.

ORIGINAL ARTIKEL:

- Der er en tre-fire biler, der er involveret i et uheld i indadgående retning på Holbækmotorvejen.

Sådan lyder beskeden mandag eftermiddag fra vagtchef hos Københavns Vestegns Politi, Lars Guldborg, til TV 2 Lorry.

Vagtchefen oplyser, at to spor er blevet spærret i forbindelse med uheldet, der har medført personlig skade hos mindst tre personer.

- En  er teknisk fastklemt, og et par stykker har nakkesmerter, siger Lars Guldborg og fortsætter:

- Det, der sker lige nu, er, at bilerne bliver skubbet ud i nødsporet, og de to inderste spor er afspærret. Man kan passere uheldet med forsigtighed i yderste vognbane.

Men på grund af kødannelse opfordrer politiet bilister på Holbækmotorvejen i indadgående retning til at se efter alternative ruter mod København.

- Man kan fordel køre fra ved frakørsel 3 i Vallensbæk, siger vagtchefen, der forventer, at redningsmandskab og politi vil være på stedet noget tid endnu.

Politiet forventer, at de sammen med redningsmandskab vil arbejde på stedet noget tid endnu:

- Det er lidt svært. Det kommer jo an på, hvor godt det går (med at rydde op efter uheldet, red.). Der går cirka tre kvarter, vil jeg skyde på, siger Lars Guldborg til TV 2 Lorry.

Københavns Vestegns Politi skriver på Twitter, at uheldet skete på grund af en undvigemanøvre, der blev foretaget for at undgår tabte gasflasker, der lå på motorvejen.