00:27

Video: Alarm112danmark.dk

Stort træ væltede ud over kørebanen i Charlottenlund

Trafikken var spærret tirsdag aften, mens beredskabet fjernede et gammelt bøgetræ, der pludselig væltede ud over Jægerborg Alle i Gentofte.

 Tirsdag aften stod trafikken stille på Jægersborg Allé, efter et stort træ pludselig væltede ud over vejbanen ud for Charlottenlund Slot.

Træet, der var et stort og gammelt bøgetræ, væltede omkring kl. 21.

- Halvdelen af træet var flækket igennem og væltede ud over vejen. Det har været et træ med en diameter på over en meter - nærmere halvanden meter i diameter, fortæller vagtchef Rasmus Storgaard fra Beredskab Øst til TV 2 Lorry.  

Det tog Beredskabet omkring 45 minutter at rydde op, imens var vejen spærret for passerende trafik.

  - Vi tjekker jo altid under træet, om det har ramt nogen, derefter gik vi i gang med to motorsave, og skar træet op i mindre stykker, forklarer vagtchefen. 

Det var ikke en blæsende aften, og vagtchefen har ingen bud på, hvorfor det store træ pludselig lagde sig ud over vejen, men der er store kræfter på spil, når gamle træer vælter, understreger han.

 - Det foregik rimeligt udramatisk, men det kunne have udviklet sig til noget grimt, når en træ af den størrelse vælter ud over en vej, siger Rasmus Storgaard.  

Vagtchefen oplyser at Jægersborg Skovdistrikt er underrettet om hændelsen, da der er tale om en statsskov.

Foto: Beredskab Øst