Foto: Magic Rabbit Productions/Flickr

Stort slagsmål afbryder rapkoncert på Vega

30 personer kom fredag aften op at toppes under en koncert med rapperen Kid Ink. Hans sikkerhedsvagt valgte at afbryde koncerten.

En koncert med den amerikanske vestkyst-rapper Kid Ink på spillestedet Vega på Vesterbro i København udviklede sig fredag aften uheldigt.

Op mod 30 personer kom ifølge Ekstra Bladet op at slås, hvilket fik rapperens sikkerhedsvagt til at afbryde koncerten.

- To store grupper med 10-15 personer i hver gik til angreb på hinanden. Vagterne løb hen til dem med det samme, men de var i undertal og formåede ikke at fjerne folk fra hinanden, beretter avisens medarbejder på stedet. 

Slagsmålet skete hen mod slutningen af koncerten.

Læs også 200 gæster evakueret efter brand i natklub

Vega på Vesterbro i København. Foto: Liselotte Sabroe - Scanpix

Vi fik illustreret, at vores sikkerhedsprocedurer fungerer som de skal. Vores vagter fornemmede at der var noget i gære blandt publikum og får kontaktet politiet hurtigt

Ditte Sig Kramer, kommunikationschef, Vega

Sikkerheden fungerede

Kommunikationschef i Vega, Ditte Sig Kramer, bekræfter episoden over for TV 2 Lorry. Slagsmålet skete hen mod slutningen af koncerten, hvor politiet rykkede ud til koncertstedet, der tidligere var kendt som Folkets Hus.

Der er ifølge Ditte Sig Kramer ingen grund til at ændre på sikkerheden på spillestedet.

- Vi fik illustreret, at vores sikkerhedsprocedurer fungerer som de skal. Vores vagter fornemmede at der var noget i gære blandt publikum og får kontaktet politiet hurtigt, siger hun og tilføjer, at det heldigvis er mange år siden, der har været en lignende episode på Vega.

Ifølge Københavns Politi er ingen anholdte efter slagsmålet.