Stort skulderklap: Konferencecenter nomineret til en "Oscar"

Nomineringen fremhæver København som en attraktiv møde- og konference destination i verdensklasse.

Kongresser, konferencer og fagmesser.

Det danske mødemarked omsætter årligt for et to-cifret milliradbeløb, og det er derfor et særdeles værdi skulderklap, som Bella Center Copenhagen netop har modtaget.

quote Indstillingen er med til at cementere vores position også uden for Danmark og fremhæver samtidig København som en attraktiv møde- og konference destination i verdensklasse.

Allan L. Agerholm, adm. direktør for BC Hospitality Group

Konferencecentret er blevet indstillet til og stemt i finalen i kategorien 'Best Overseas Conference Center' (bedste oversøiske konferencecenter, red.) i den britiske mødeindustris svar på en 'Oscar' - M & IT Industry Awards, forlyder det i en pressemeddelelse.

Nomineringen vækker stor stolthed hos Allan L. Agerholm, der administrerende direktør for BC Hospitality Group, der blandt andet ejer Bella Center Copenhagen.

- Vi har igennem de sidste fire år investeret massivt i gæstens oplevelse og service niveauet i Bella Center og resten af BC Hospitality Group, og det er derfor et stort skulderklap til hele teamet at blive indstillet til prisen, siger han.

Fremhæver København

M & IT Industry Awards er den ældste etablerede af sin slags i Storbritannien. Den anerkender og belønner 'excellence' i branchen i ind- og udland og resultaterne afgøres af afgivne stemmer fra læserne af Meetings & Incentive Travel Magazine og online mediet meetpie.com.

Bella Center Copenhagen.
Bella Center Copenhagen.
Foto: BC Hospitality Group/pressefoto

- Indstillingen er med til at cementere vores position også uden for Danmark og fremhæver samtidig København som en attraktiv møde- og konference destination i verdensklasse, siger Allan L. Agerholm.

De endelige prisvindere vil blive offentliggjort under det årlige M & IT Industry Award Show, der finder sted fredag den 2. marts i London.

Billede af et mødelokale i Bella Centret.
Billede af et mødelokale i Bella Centret.
Foto: BC Hospitality Group/pressefoto

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

Københavns lufthavn

Lufthavnen fyrer igen medarbejdere

20200407-124606-L-1920x1279we

Byggede luksusboliger i Nordsjælland: 18 udenlandske arbejdere anholdt

aalholm_kirke.jpg

playKrig mellem præster og menighedsråd: "Jeg har det elendigt", siger formand

fiskeauktion

playFiskegrossist i vildrede efter mink-aflivning: Frygter at brænde inde med tonsvis fiskeaffald

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere