Stort boksestævne sendt til tælling: Titelkampe udskydes

Problemer med at opnå visum til en række boksere fra afrikanske lande udskyder stort boksestævne i Hillerød med titelkampe på plakaten.

Let's get ready to crumble:

Det internationale boksestævne, der efter planen skulle have fundet sted i FrederiksborgCentret i Hillerød den 27. april, er blevet udskudt. Det sker på grund af skader og problemer med indrejsetilladelser.

Det oplyser arrangørerne bag stævnet i en pressemeddelelse.

Dermed må bokserne såvel som billetindløsende fans væbne sig med tålmodighed.

To titelkampe var planlagt til stævnet. De danske boksere Enock Mwandila Poulsen og Sarah Mahfoud skulle bokse om internationale bælter mod boksere fra henholdsvis Ghana og Sydafrika.

Men de to modstandere og en række andre boksere fra samme kontinent har altså fået afslag på visum til Danmark.

- Jeg er meget ked af at måtte skuffe de danske boksefans og ikke mindst bokserne, som har haft en forventning om at komme i kamp den 27. april. Skader kan man ikke gardere sig imod. Til gengæld piner det mig, at det har vist sig så problematisk at få godkendelse til at hente en række dygtige afrikanske boksere herop i tide, siger promotor Mogens Palle og fortsætter: 

- De aktuelle forhold gør det decideret vanskeligt at dyrke sportsligt samkvem med afrikanske lande, og det må vi naturligvis tage konsekvensen af fremover.

Den garvede boksepromotor oplyser, at der arbejdes på at finde en ny dato i nærmeste fremtid, hvor Danish Fight Night-stævnet kan gennemføres.

En ny dato med nyt kampprogram vil blive offentliggjort i løbet af de kommende dage.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik