Største Roskilde Festival-camping nogensinde

Der bliver masser af plads til festival-gæsterne ved dette års Roskilde Festival. Her onsdag formiddag meldte festivalen ud, at de råder over det største camping-areal festivalen nogensinde har haft siden starten i 1971. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

- Med de seneste tilføjelser på campingpladsen, så er det afgjort den største festival-camping nogensinde, siger Søren Mariegård, drifts- og udlejningschef hos Roskilde Festival.
Tilføjelserne på campingarealet er gode nyheder for gæster og foreninger med hang til camping West. Tidligere på året var meldingen, at det campingområde blev helt nedlagt, fordi Nymølle Stenindustri havde fået tilladelse til at grave grus på arealet. Så kom meldingen om at halvdelen af camping West kunne få lov at bestå. Og nu kan festivalen meddele, at der ikke bliver gravet grus noget sted på camping West i år.
- Camping West får lov at bestå uændret i år. Det vil forbavse mig, hvis ikke vi også kan have camping på West til næste år, men den beslutning er alene Nymølle Stenindustris, siger Søren Mariegård til DAGBLADET Roskilde.
Samtidig bliver der i år mulighed for at campere på et areal syd for den store grusgrav, areal H. Der har ikke været festival-camping på arealet i 10 år.