Større Køge-brand tvinger folk inden døre

Storbrand i Køge. Sireneadvarsel sender borgerne inden døre.

En større brand i Køge får nu politiet til at anbefale alle at holde sig inden døre i et særligt område i Køge.
Branden er opstået mandag ved 1045-tiden i en større bygning på Unionsvej 11 i Køge.
- Det drejer sig om en stor lagerbygning, hvor der både er lager, kontorer og værksted. Og så er der en masse biler inde i bygningen Det er den kombination, der får os til at udsende sirenevarsel, siger Carsten Andersen, talsmand ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Det brænder stadig kraftigt på stedet, og politiet har klokken 12.00 varslet med sirene i området med anmodning om, at alle går inden døre og lukker døre, vinduer og ventilationsanlæg, oplyser politiet.
Varslingen omhandlede i første omgang Værkstedsvej, Unionsvej, Mazdavej og Industrivej i Køge.
- Det sidste nye er, at varslingen nu er udvidet til også at gælde området syd for Unionsvej. Det skyldes, at vinden dernede er vendt, fortæller Carsten Andersen.

Hvis borgere bliver utilpasse i området, opfordres de til at søge egen læge. Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget om, hvor længe der vil gå, før branden er slukket.
- Det er for tidligt at sige noget om endnu, og vi kan heller ikke sige noget om, hvad der har været årsag til branden. Nu skal brandfolkene først være færdige med slukningsarbejdet, siger Carsten Andersen.

Politiet opfordrer folk til at undlade at kontakte politiet for at undgå telefonkoks, men alene holde sig underrettet af medierne og via politiets hjemmeside.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik