Stormflodspuljen er brugt

Med det lovforslag, som pt. skal hjælpe de stormflodsramte familier med at komme på fode igen, så er midlerne i den offentlige ordning brugt op. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det var en af de ting, som Erhvervs- og Vækstminister Henrik Sass Larsen kunne fortælle, da han i formiddag gæstede tre af de stormflodsramte hjem i Jyllinge Nordmark.

- Ingen havde forudset, at en stormflod skulle ramme så mange huse og slet ikke på Sjælland. Der er store værdier i de hjem, og for at hjælpe så har vi et lovforslag, der skal betale for genhusningen.

Vi har fået lavet en opgørelse, som viser, at vedtager vi den lov, så er pengene i ordningen brugt, siger Henrik Sass Larsen til DAGBLADET Roskilde.

Han vil nu samle Folketingets partier for at finde flere penge, så der også kan skabes mulighed for at hjælpe med at få sænket de enorme afskrivninger, som der pt. bruges i forbindelse med opgørelsen af stormflodssagerne.

- Jeg har en rimelig klar fornemmelse af, at vi nok skal få samlet et flertal i Folketinget for at få hjulpet, hvor vi kan siger ministeren.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Snorre Byrial Pedersen

playJulegaver til hjemløse er et hit – sådan kan du hjælpe

vask

Robotter skal gøre sengene rene på hospital

cosedis

Nicolas' luftfotos hitter: Se 28 pletskud her

20191202-185853-5-1920x1279we

playTrods lunken modtagelse ser boligministeren positivt på ny ghettoliste

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere