Stormen Bodil aflyser de første indenrigsfly

Indenrigsfly mellem København og Sønderborg aflyses torsdag på grund af stormen.

Stormen Bodil har torsdag formiddag medført de første aflysninger af indenrigsflytrafikken. Det er Alsie Express, der aflyser sine flyvninger mellem København og Sønderborg resten af torsdagen, skriver check-in.dk.

Det betyder, at afgangene fra København klokken 11:20, 15:15, 17:45 og 21:45 samt afgangene fra Sønderborg klokken 12:00, 16:00, 18:30 og 22:30 er aflyst.

Selskabet Norwegian ser ifølge check-inn.dk fortsat situationen an klokken 11.30 torsdag og har endnu ikke aflyst indenrigsflyvninger.

Stormen, som kaldes Bodil, går i land på den jyske vestkyst i løbet af torsdag middag. Stormen ventes at ramme hovedstadsområdet og Københavns Lufthavn omkring klokken 18 torsdag aften.

SAS har torsdag middag kun aflyst torsdagens flyvninger til Hamburg. Selskabet valgte desuden allerede onsdag aften at lukke for bookinger på alle flyvninger ud af København efter klokken 19.30 torsdag aften.

Fra København flyver Alsie Express kun til Sønderborg. SAS flyver til Aarhus, Billund og Aalborg. Norwegian flyver til Karup og Aalborg. Og endelig flyver Danish Air Transport til Bornholm.

Rundt om i landets lufthavne holder man øje med situationen og opfordrer flyrejsende med billet til en afgang torsdag eller fredag til at gøre det samme.

Passagerne skal holde sig løbende orienteret om eventuelle aflysninger på lufthavnenes hjemmesider.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik