Store prisforskelle: Her får du Danmarks billigste kørekort

Prisen for at tage kørekort varierer meget fra kommune til kommune. Unge med motordrømme får dog generelt det billigste kørekort i Region H og Region Sjælland.

Der er stor forskel på, hvor meget det koster at tage et kørekort fra kommune til kommune.

Prisen på en lovpakke og kørelektioner varierer nemlig meget alt afhængigt af, hvor i landet man bor.

Eksempelvis er gennemsnitsprisen for et kørekort generelt billigst i hovedstadsområdet, mens jyderne skal punge ud med flere penge for at få lov til at føre en vogn på vejnettet.

Det viser en undersøgelse, der sammenligner priserne ved landets køreskoler og opdeler dem geografisk.

Billigst i Greve 

Her viser det sig, at borgerne i Greve og Rødovre har de mest fordelagtige priser for et kørekort.

Nederst i artiklen kan du se, hvad gennemsnitsprisen for et kørekort er i din kommune.

I Greve finder man gennemsnitligt det bedste tilbud for lovens minimumspakke, hvor man i gennemsnit betaler 10.679 kroner for en køreuddannelse. 

Rødovre har også billige kørekort til salg. 11.165 kroner koster de der. Lyngby-Taarbæk har landets tredjebilligste kørekort til en pris på 11.298 kroner.

Hørsholm dyrest i Lorryland

Ser man i den anden ende af tabellen er Fredericia landets dyreste kommune med en pakkepris på 14.712 kroner i gennemsnit. I TV 2 Lorrys område er Hørsholm den dyreste kommune at tage kørekort i.

Her skal man af med 13.900 kroner.

Retter man blikket mod sammenligning af de fem danske regioner, viser undersøgelsen, at gennemsnitsprisen for kørekort i Region Hovedstaden er billigst. Her er lovprisen 737 kroner billigere end i Region Syddanmark, som tilbyder Danmarks dyreste kørekort.

Det er prissammenligningstjenesten Shopalike.dk, der står bag undersøgelsen. De har indsamlet data fra 763 forskellige køreskoler og kørelærere over 89 danske kommuner og 247 byer.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik