Storcenter udvider: Hypet H&M-mærke åbner kæmpe butik

Nye butikker af internationalt format er på vej til Nordsjællands største shoppingcenter.

Lyngby Storcenter har vokseværk, og derfor bygger centret 5.000 kvadratmeter om, så der kan blive plads til flere nye butikker.

På den ombyggede førstesal er der indgået kontrakter med tre nye ankerlejere. Den ene er Arket, som er et nyt mærke, som den svenske modegigant H&M står bag.

Arket tilbyder mode til mænd, kvinder og børn samt ting til hjemmet, og med til oplevelsen hører også en café, som vil servere ny nordisk mad.

Med til Arkets butikskonceptet hører også en café, som vil servere ny nordisk mad.
Med til Arkets butikskonceptet hører også en café, som vil servere ny nordisk mad.
Foto: PR-foto

Arkets nye butik tegner sig for omkring 1.000 kvadratmeter, og når butikken åbner, bliver det med en af konceptets første centerplaceringer.

- Vi er meget glade for, at vi har indgået aftale med Arket, der blandt andet vælger Lyngby Storcenter på grund af centrets profil og høje omsætningsniveau. Vi arbejder kontinuerligt på at styrke Lyngby Storcenter som samlingspunkt for hele Nordsjælland med et unikt udvalg, der ikke findes i andre shoppingcentre i og omkring København, siger Finn Sture Madsen afdelingsdirektør i Deas, der administrerer Lyngby Storcenter og er bygherrerådgiver på ombygningen, i en pressemeddelelse.

Udvider med 600 kvm

De to andre ankerlejere har Lyngby Storcenter endnu ikke offentliggørt, men de vil ifølge centret tilbyde shoppingmuligheder på et niveau, der samlet set er unikt efter danske standarder.

Den store ombygning af over 5.000 kvadratmeter svarer til omkring halvdelen af butiksarealet på 1. sal. For at skabe yderligere plads til de nye store butikker bliver der udvidet med cirka 600 kvadratmeter, og flere af centergangene flyttes, så der samtidig skabes et mere naturligt kundeflow.

- Med de nye butikker på 1. sal vil vi skabe en shoppingoplevelse, der kan forkæle vores kunder med et nøje udvalgt sortiment. Det handler ikke kun om selve købet, men i høj grad også om at mødes om fælles oplevelser og inspiration. Til ombygningen har vi indgået aftale med arkitektfirmaet Spacelab for at sikre, at der skabes en helhed og sammenhæng mellem de eksisterende og de nye butikker. Vi er sikre på, at det kommende oplevelsesunivers på etagen vil blive et unikt trækplaster for en rigtig stor del af vores kunder, siger ejendomschef Eva Handest på vegne af Danske Shoppingcentre, der ejer Lyngby Storcenter.

Lyngby Storcenter er det største shoppingcenter nord for København med 125 butikker og 7 millioner kunder årligt.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik