Herlev-drabet: Stor våbeneftersøgning i gang i Elverparken

Både politiet og kommunen var mandag på arbejde i Elverparken i Herlev efter en kvinde fredag blev slået ihjel i parken.

Både politiet og kommunen var mandag på arbejde i Elverparken i Herlev.

Københavns Vestegns Politi satte mandag igen politihunde ind i Elverparken. Hundene har gennemgået parken for at lede efter gerningsvåbnet og øvrige spor i sagen. 

Efterforskerne er nu i gang med at analysere, hvad der blev samlet ind i den forbindelse.

- Vi er i gang med den meget brede efterforskning, hvor vi arbejder med en lang række spor og tip. Men vi har brug for yderligere, så vi opfordrer alle borgere, der ved blot det mindste, om at kontakte politiet, siger politikommissær Hans Christian Tonnesen. 

Politieftersøgning i Elverparken mandagen efter, at en kvinde blev dræbt fredag aften.
Politieftersøgning i Elverparken mandagen efter, at en kvinde blev dræbt fredag aften.
Foto: Henrik Modler - TV 2 Lorry

Også Herlev Kommunes folk var på arbejde i parken. Deres opgave var at rydde beplantning, så spor og gerningsvåben lettere kunne findes, fortæller TV 2 Lorrys journalist på stedet.

Bekræfter identitet på afdøde

I løbet af mandag bliver liget af den 32-årige kvinde obduceret. Resultatet af obduktionen forlægger ikke endnu, men efter aftale med kvindens familie, kan Københavns Vestegns Politi bekræfte at afdøde er den 32-årige Louise Borglit.

Københavns Vestegns Politi fortsætter desuden den tryghedsskabende patruljering i området indtil videre.

Politiet opfordrer forsat alle, der var i Elverparken fredag aften den 4. november mellem halv syv og halv otte fredag aften til at henvende sig.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik