Stor træpalle advarede bilister om politiets fartfælde

En eller flere personer gjorde sig meget stor umage med at fortælle bilister om fartkontrol i Nordsjælland.

Nordsjællands Politi måtte tirsdag morgen fjerne en stor træpalle med et skilt, der advarede bilister om fartkontrol på Byagervej i Birkerød, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Klokken cirka 09.00 kom en cyklist forbi og bankede på ruden. Han fortalte, at der lidt længere oppe ad vejen var sat en advarselstavle op, der advarede bilister om, at der var hastighedskontrol på vejen, fortæller politimanden Kim Frøkjær til avisen.

- Jeg gik op for at kigge, og jeg må sige, at jeg aldrig har set noget lignende. I de seneste fire år har jeg oplevet tre opstillede skilte, men det her var langt det største til dato.

- Skiltet bestod af en stor træpalle, hvorpå der var monteret et støtteben og en stor plade, hvor der med hvid spraymaling var skrevet "Fotovogn". Der var virkelig gjort noget ud af det, fortæller Kim Frøkjær til Frederiksborg Amts Avis.

Han fjernede straks skiltet.

- Vi måler hastighed på strækningen, fordi vi har modtaget klager over, at mange kører alt for stærkt på vejen, siger Kim Frøkjær.

- Derfor er det en misforstået borger-advarsel, når sådan et skilt bliver sat op. Det her handler ikke om, at vi skal have nogle kroner i kassen, men om trafiksikkerhed, og om at folk skal sætte farten ned, tilføjer politimanden ifølge Frederiksborg Amts Avis.

Kort efter kørte en ung mand forbi fartkontrollen. Han blev målt til at køre 103 kilometer i timen, hvor man må køre 50.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik