Stor bilulykke i Tisvildeleje: Kvinde dræbt og tre kvæstede

Lørdag aften kørte to biler frontalt sammen på rute 267 på Kildevej ved Tisvildeleje. En kvinde er afgået ved døden.

To biler er kørte frontalt sammen lørdag aften omkring klokken 18.00.

Ved det alvorlige færdselsuheld var fire personer involveret, hvoraf en kvinde er konstateret død som følge af ulykken. Det skriver Ekstra Bladet.

- Der er tale om to modne ægtepar, som har siddet i hver bil. En kvinde, som var passager i den ene bil, er afgået ved døden. De tre øvrige er kvæstede, men er nu uden for livsfare. Den mandlige part i den ene bil er stort set sluppet uskadt fra ulykken, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi, Dan Houtved, til Ekstra Bladet.

Se alarm112danmark.dk's billeder fra ulykken over artiklen.

På alarmcentralen fik man meldingen om fædselsulykken klokken 18.21, hvor der var melding om en fastklemt person i en bil, men på ulykkesstedet viste det sig, at antallet af tilskadekomne var højere.

Ifølge Ekstra Bladet var det frontale sammenstød så alvoligt, at de to biler har kilet sig fast til hinanden.

De skriver videre, at vagtchefen fortalte, at føreren af en grøn bil ifølge et vidne kørte over i den modsatte vejbane og her kolliderede bilen frontalt med en grå stationcar på rute 267, der forbinder Helsinge og Tisvildeleje.

Den kvindelige passagerer af den grønne bil afgik ved døden, mens hendes mand blev kvæstet.

Føreren af den grå stationcar, en ældre mand, slap fra ulykken næsten uden skrammer, mens hans hustru er kvæstet, skriver Ekstra Bladet.

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik