Stor auditiondag i Cirkusbygningen: "Niveauet er tårnhøjt"

Mere end 70 håbefulde sangere og dansere var mandag til audition i Cirkusbygningen. Kun tre eller fire ender med at blive ansat.

Det årlige Wallmans Dinnershow i Cirkusbygningen har premiere hvert år i september, men allerede nu er arbejdet med showet i gang.

Showet, der varer fire timer, spænder over både sang, dans, musik, akrobatik og som navnet antyder: en fire-retters menu.

Mandag var der audition, hvor mere end 70 - primært danske og svenske - håbefulde kunstnere skulle forsøge at imponere dommerne.

Kun 4 ledige stillinger

Én af dem, der var til audition, var Monica Isa Andersen. Hun er 23 år og bliver færdig med sin uddannelse på Musicalakademiet i Fredericia til sommer.

- Det er jo bare fedt, at man får lov til at være her. Og så handler det jo bare om at lege og håbe på, at de kan se, man leger med, siger hun til TV 2 Lorry.

De, der deltager i mandagens audition i Cirkusbygningen, får lov til at optræde foran et dommerpanel på syv personer, og der skal både danses og synges.

- Vi leder jo efter folk, som kan noget helt specielt. Som har noget X-faktor selvfølgelig. Nogle virkelig gode sangere og nogle virkelig gode dansere, siger Albin Ljungqvist, der er assistant director på dinnershowet og en del af dommerpanelet, til TV 2 Lorry

Sådan så det ud under mandags auditions i Cirkusbygningen.

Tårnhøjt niveau

Dommerne skal holde tungen lige i munden, for der er tæt kamp om de tre eller fire roller, der lige nu skal besættes.

- So far er niveauet tårnhøjt. Det her er det største dinnershow i hele nordeuropa, og det er faktisk det eneste sted, hvor man får lov at stå og være solist uden at være kendt i forvejen, siger Albin Ljungqvist.

Deltagerne ved ikke, hvornår de får svar på, om de får en af de eftertragtede pladser, men Monica Isa Andersen tager det med ro:

- Jeg er sådan en, der ikke har en mavefornemmelse for, hvordan det er gået. Jeg prøver bare at nyde at være i det. Det har været et dejligt sted at være til audition med rolige, trygge omgivelser, men jeg vil lade dommerne om at vurdere, hvordan det er gået, siger hun.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik