Stjålen BMW muligvis brugt i forbindelse med skyderi

Nordsjællands Politi har fundet en stjålen sort BMW, som de mener kan have forbindelse til nattens skyderi mod Bandidos klubhus i Helsingør.

Klokken 4.22 blev der skudt mod Bandidos klubhus i Helsingør. Kort efter fandt politiet en brændt BMW få kilometer der fra.

Bilen blev stjålet efter klokken 0.15 i nat fra Hestens Bakke i Helsingør, og politiet har en mistanke om, at den kan have været brugt i forbindelse med angrebet på

Der er tale om en sort BMW 316 med registreringsnummer AR 43 353. Politiet vil gerne høre fra vidner, der har set bilen i nat.

Nordsjællands Politi har en mistanke om, at skudepisoden mod Bandidos har forbindelse til et overfald på en 19-årig med tilknytning til Loyal To Familia i bebyggelsen Vapnagård, hvor sporene peger i retning af, at overfaldsmændene havde tilknytning til Bandidos.

Nordsjællands Politi forsøger at komme en konflikt mellem Bandidos og Loyal To Familia til livs.

- Vi har en ret intensiv efterforskning i gang, og så lægger vi noget politimæssig tyngde de steder i Helsingør, hvor vi synes, det er nødvendigt, sagde chefpolitiinspektør Magnues Andresen i TV 2 Lorrys udsendelse klokken 19.30.

Han opfordrer vidner til at stå frem, og ikke kun til de konkrete episoder.

- Hvis folk har oplysninger om ting, der foregår i de her unge miljøer lige for øjeblikket, så henvend jer til Nordsjællands Politi, lyder opfordringen fra Magnus Andresen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik