Stine Larsen sprudler i sejr over Fortuna Hjørring

Brøndby IF vandt på hjemmebane over rivalerne Fortuna Hjørring, som ellers har været suveræne i 3F Ligaen.

Der var dømt topopgør, da Brøndby IF og Fortuna Hjørring lørdag tørnede sammen i 3F Ligaen. Det var nemlig ligaens nummer et og to der stod over for hinanden på banen i Brøndby.

Fortuna Hjørring gik ind som favoritter, da klubbens første 11 kampe i sæsonen alle var endt i sejr. Omvendt har de forsvarende mestre og pokalvindere fra Brøndby haltet lidt efter, med otte sejre i deres første ti kampe. Et af nederlagene var på udbane i Hjørring, hvor Brøndby tabte 3-1.

Det var derfor anden gang i grundspillet, at de to stærke kvindehold skulle møde hinanden. Og som det også skete i det første opgør startede Fortuna Hjørring bedst, blandt andet med et tæt forsøg fra Frederikke Thøgersen. Det skriver Bold.dk.

Men midt i første halvleg var det den danske landsholdspiller, Stine Larsen, som kunne gøre det til 1-0 for Brøndby. Landsholdsspilleren fik en lang bold, som hun på trods af tæt opdækning kunne sparke i målhjørnet til store glæde for hjemmeholdets fans.

Tre minutter efter pausen var Stine Larsen på spil igen. Fra 20 meters afstand løftede hun bolden over Fortuna Hjørrings målmand, Sandra Bjørn Jacobsen. Dermed stod det 2-0 til hjemmeholdet fra Brøndby.

Først 20 minutter før tid formåede de nordjyske gæster at svare igen. Agnete Nielsen dukkede ved et indlæg op ved bagerste stolpe og kunne dermed reducere til 2-1.

Mere blev det dog ikke til for det nordjyske tophold. Med en 2-1 sejr formindskede Brøndbys kvinder afstanden til Fortuna Hjørring, som nu kun er på fem point. Samtidig har Brøndby en kamp i hånden på det nordjyske førerhold.

Her kan du se vores Søndagsmagasin om kvindefodbold, hvor vi blandt andet har besøgt Stine Larsen:

Vi tegner fortællingen om kvindefodbolden i Hovedstadsområdet gennem tre generationer.