Stadig plads til giftelystne par ved Rådhus-massebryllup

Valentinsdag nærmer sig, og det er en populær bryllupsdato på Københavns Rådhus.

Den 14. februar står for mange i romantikkens tegn, og det er da også blevet en populær bryllupsdato på Københavns Rådhus. 

 - Valentinsdag er jo en dag i kærlighedens tegn, og rigtig mange vælger netop denne dato til at sige ’ja’ til hinanden, fortæller Aravni Elisabeth Jakobsen, der er chef i Vækst, Internationalisering og Borgerservice i Københavns Kommune i en pressemeddelelse. 

- Det er helt klart, at det, ud over Rådhusets smukke omgivelser, er særlige events som dette, der cementerer Københavns popularitet som bryllupsdestination, siger hun.

Sådan så det ud på Københavns Rådhus til Valentinsdag sidste år:

 

Ledige pladser

For at skrue ekstra op for romantikken, er der i år pyntet op med hjerteballoner, og der bliver spillet romantiske sange for brudeparrene.

Men selvom det er en populær bryllupsdato, så er der stadig ledige tider, står der i pressemeddelelsen. Så overvejer man at blive smedet sammen med sin kæreste, så kan det måske komme til at ske på Valentinsdag.

Sidste år blev 28 par gift den 14. februar på Rådhuset. Der var så mange giftelystne par, at både Bryllupssalen og Formandens Forværelse blev taget i brug for at rumme alle.

Det er ikke kun menneskerne, der kan komme til at markere dagen. Butikskæden Maxi Zoo har også arrangeret Valentins-gåtur for hunde.

Romantik er der også på Stevns, hvor turister flokkes til for at blive viet i en kirke med usædvanlig flot udsigt. TV 2 Lorry februar 2017.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik