Sportsvognsmesterskab: Christina Nielsen øger føring

Christina Nielsen kørte sig søndag til sjette podieplacering i træk ved amerikansk sportsvognsmesterskab.

Ferrari-køreren Christina Nielsen øgede føringen i det amerikanske sportsvognsmesterskab, IMSA, da hun søndag aften kørte en tredjeplads hjem i syvende afdeling på Mosport Park-banen i Canada.

Dermed tog Christina Nielsen, der er født i Hørsholm, og hendes holdkammerat Alessandro Balzan den sjette podieplacering i træk i GTD-klassen.

Men på trods af det flotte resultat, så var Christina Nielsen alligevel ikke helt tilfreds efter løbet.

- Jeg har lidt blandede følelser efter løbet. Det er selvfølgelig dejligt at udbygge føringen i mesterskabet. Og det er fedt med den sjette podieplacering i træk, siger hun ifølge en pressemeddelelse.

- Men når det er sagt, så havde vi lidt udfordringer i dag, og uden dem kunne vi måske have vundet. Alle havde udfordringer med det omskiftelige vejr, men vi havde nogle ting, vi kunne have gjort bedre i dag.

Parret begyndte løbet i deres Ferrari 488 GT3 fra en startplacering som nummer 5 ud af 15.

En regnbyge, der kun dækkede det halve af banen, gjorde det svært for banens biler, og en prototypebil endte på taget mod slutningen af løbet.

Jan Magnussens Corvette fik en fjerdeplads i GTLM-klassen i samme løb. Han holder derfor fast i førstepladsen i klassen sammen med makkeren Antonio Garcia.

Næste løb for danskerne er ottende afdeling af IMSA, der afvikles 21 juli på Lime Rock Park-banen i den amerikanske stat Connecticut.