Sorø BMX-klub vinder Seernes Sundhedspris 2011

Næsten hver fjerde af de tv-seere på TV2 Lorry og TV2 Øst, som sms'ede ind til afstemningen om Seernes Sundhedspris 2011, placerede deres sms-stemme på Sorø BMX-klub, og dermed blev den vinder af årets pris.                    

Prisen uddeles af Region Sjælland i tæt samarbejde med de to tv-stationer, og foruden det synlige bevis i form af et specialdesignet glasæble følger også en check på 50.000 kr. til vinderen.
 

- Og det er jo helt overvældende for en lille klub som vores, for det svarer nærmest til, hvad vi får ind på et helt år, lød den umiddelbare reaktion fra klubbens formand Johnny Winther, efter at han blev overrasket af TV2 Øst-værten Bue Bukh Petersen.
 

- Det er uden sammenligning det største, vi nogensinde har prøvet i Sorø BMX-klub.
 

Helt præcist fik Sorø BMX-klub 23 procent af de tæt på 3500 sms-stemmer, der blev afgivet på de kandidater, som dommerkomiteen tidligere på året nominerede til prisen. Med i panelet var de tre regionsrådsmedlemmer Nicolai Nicolaisen, Kirsten Devantier og Jette Leth Buhl. 
 

En betingelse for at komme i betragtning var, at kandidaten har gjort en indsats omkring sund kost til borgere i Region Sjælland, og her har Sorø BMX-klub gjort sig bemærket ved at have sunde mellemmåltider som en obligatorisk del af træningssamlingerne.
 

- Vi har de faste regler, at vi skal holde disse pauser, og at vi skal tage hjelmene af og sætte os ned for at give os tid til at lære hinanden at kende. På tværs af alder og køn, og det er alt sammen med til, at vi opfatter os mere som en stor familie end som en klub, siger formand Johnny Winther.
 

På forhånd var der planer om at tilknytte en kostvejleder til klubben og om at indkøbe noget mere frugt til børnene og de unge på træningsdagene, men efter at drømmene om prisen blev til virkelighed, har formand Winther endnu et bud på, hvad pengene skal bruges på:
 

- Overdækning! Vi har en stor bænk omkring et bord, og her mødes vi i pauserne. Med prisen kommer vi tættere på vores drøm om at kunne få dette centrale mødested overdækket, så vi kan bruge det i al slags vejr.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik