Sønderjyske forlænger Brøndbys problemer

Usikre Brøndby var på vej mod en sejr, men Sønderjyske fik 2-2 med hjem fra Brøndby Stadion.

Sønderjyske udlignede til slutresultatet 2-2 med fem minutter tilbage af superliga-kampen mod Brøndby, der dermed blev snydt for en lille optur i en forfærdelig sæsonstart.

Gæsterne kom også foran med 1-0 efter bare to minutters spil på et frispark, hvor Brøndbys målmand Michael Tørnes ikke så for heldig ud.
Brøndby stillede op uden det normale førstevalg i målet, Stephan Andersen, fordi han ligger i forhandlinger med en udenlandsk klub.
Det hurtige mål rystede Brøndby, der har fået en skidt indledning på sæsonen med kun fire point i Superligaen og et tidlig exit i Europa Cup'en. Og man skulle næsten tyve minutter ind i kampen, inden Brøndby havde et reelt forsøg på mål.

Sønderjyske var mere farlige på kontra, og de begyndte tydeligvis at tro på overraskelsen mod et Brøndby-hold, der i sin sidste hjemmekamp i Superligaen tabte med 1-4 til Horsens.

Og pludselig lykkedes det så alligevel Brøndby at få scoret. Den lille dribler Osama Akharraz havde en række gode aktioner kampen igennem. Efter en god halv time fandt han en fremstormende Mikkel Thygesen, der brød igennem i venstre side og sparkede bolden fladt i modsatte hjørne til 1-1.

Samme Mikkel Thygesen spillede en god kamp på den offensive midtbane, og han bibragte Brøndby tiltrængt gejst og vildskab.
Målet gav Brøndby selvtillid, og pludselig var der snert i angrebene. Kort efter var det så Michael Krohn-Dehlis tur til at bryde alene igennem

- og så kunne Brøndby gå til pause med en 2-1 føring og fornyet håb i bagagen.

Det levede holdet videre på efter pausen, hvor Sønderjyske flere gange var på hælene. Men sønderjyske har fået en god sæsonstart. Og de udfordrede også Brøndby i den anden ende.

Særligt den lille 10'er, Quincy Antipas, gav Brøndbys forsvar problemer. Og til sidst kunne Thomas Hansen rage bolden i kassen til slutresultatet.