Solrød er landets bedste til Digital Post

94 procent af borgerne i Solrød Kommune er tilmeldt Digital Post. Det gør kommunen til landets førende.

Borgerne i Solrød har taget mod Digital Post med udstrakte arme. I dag kan hele 94,1 procent af borgerne over 15 år således modtage digital post, og det er faktisk en Danmarksrekord. Det viser nye tal fra Digitaliseringsstyrelsen.

- Det har krævet et langt, sejt træk at få så mange til at bruge deres digitale postkasse, og derfor er jeg rigtig glad for, at vi nu er landets førende kommune, siger Solrøds borgmester Niels Hörup (Venstre) i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Der er altid visse barrierer, når det kommer til ny teknologi. Mange tænker måske, det er besværligt, og synes ikke, de har tid til at kigge på det i en travl hverdag, men heldigvis kan rigtig mange af vores borgere altså godt se fordelene ved Digital Post.

I alt 23 kommuner har nu mere end 90 procent af borgerne over 15 år tilmeldt Digital Post, og det ser lyst ud i hovedstadsområdet.

Egedal er fx næstbedst i landet med 93,9 procent tilmeldte, men også Vallensbæk, Greve, Allerød, Fredensborg og Lejre klarer sig godt.

Gennemsnittet blandt alle 98 kommuner ligger på 89 procent.

Det har været lovpligtigt at have en digital postkasse siden november 2014 - med mindre man af særlige årsager har søgt om dispensation.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik