Solbakkens afløser får afbud fra afløser

FC Københavns kommende træner, Ronald Nilsson, hænger på sin kontrakt i Malmö FF, efter kandidat faldt fra.

Der var lagt op til, at Malmö FF's træner Ronald Nilsson kunne forlade den svenske klub før tid og overtage trænerjobbet i FC København allerede fra sommerpausen.

Men den træner, Stuart Baxter, som skulle overtage Ronald Nilssons job i den svenske klub, er faldet fra. Så nu får Malmö travlt med at finde en anden løsning.
- Jeg er smigret over at blive spurgt, men det er bedre, hvis MFF søger videre og finder en erstatning for Ronald Nilsson, siger Stuart Baxter til Aftonbladet.

Stuart Baxter er på det seneste blevet koblet til rollen som ny cheftræner i Malmö FF, og klubben har ifølge svenske medier selv nævnt, at den 57-årige træner var det foretrukne emne.
Men sådan skulle det ikke være.
- Det handler om private og personlige ting. Jeg vil ikke fortælle mere om den sag, siger Baxter til den svenske avis.
Efter denne sæson mister FC København træner Ståle Solbakken, som skal videre til FC Köln.

FCK har allerede lavet en aftale med svenske Ronald Nilsson, men eftersom svenskeren er på kontrakt med Malmö året ud, skal den svenske klub finde en afløser, før Nilsson kan overtage trænersædet i København.

Stuart Baxter har senest været landstræner for Finland, og han har siden haft en mindre rolle i den svenske klub AIK, hvor han tidligere har været træner.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik