Solbakken: Vi er uden Santander mod Porto

Fraværet af Andreas Cornelius og Federico Santander skal kompenseres med hurtige fødder, siger FCK-træneren.

FC København er svækket i angrebet forud for tirsdagens Champions League-kamp hjemme mod FC Porto.

Den danske landsholdsangriber Andreas Cornelius pådrog sig en muskelskade i fredagens 2-1-sejr ude over AaB i Superligaen og ventes ude i længere tid, skriver Ritzau.

quote Vi har stadig en stærk organisation og en meget solid defensiv, og så må vi kompensere offensiv power med hurtige fødder.

Ståle Solbakken, FCK-træner

Og FCK-angriberen Federico Santander, som blev skadet i en landskamp for Paraguay, kommer heller ikke i aktion mod Porto.

- Santander når ikke at blive klar til tirsdagens kamp mod FC Porto, siger FCK-træner Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

Det står klart efter søndagens formiddagstræning, hvor den paraguayanske angriber fik specialtræning.

Selv om det går fremad, er Santander ikke klar til kamp på tirsdag og kommer slet ikke med i truppen.

Cornelius skal skannes søndag eftermiddag for en vurdering af skadens omfang, men han er 'sandsynligvis færdig resten af året', skriver FCK.

- Det gør en forskel i forhold til vores offensive spil, for vi har mindre dødboldpower og mindre fysik i boksen og har i stedet nogle lettere spillere, der gør, at vi kan spille hurtigere i kombinationerne.

- Det er svært at sige, hvordan det påvirker vores chancer. De er nok ikke blevet større, men vi kunne også have fået problemer selv med Santander og 'Corner' på holdet, for vi møder et rigtig godt Porto-mandskab, konstaterer Solbakken.

Portugiserne var i kamp fredag aften og røg ud af den portugisiske pokalturnering til Chaves efter forlænget spilletid og straffespark, men det tillægges ikke stor betydning.'

- Det er stadig et rigtigt stærkt hold med mange gode spillere, og det så vi senest, da de spillede topkamp mod Benfica i ligaen.

- Men vi viste i den første kamp dernede, at vi kan være med, og også i vores andre Champions League-kampe har vi spillet op til vores bedste, og det skal vi også gøre på tirsdag.

- Jeg tror, vi er nødt til at vinde begge de sidste kampe, hvis vi skal videre til ottendedelsfinalerne, for Porto har Leicester hjemme i den sidste kamp, hvor englænderne sandsynligvis er sikre på at gå videre.

- Men det er heller ikke umuligt for os. Vi har stadig en stærk organisation og en meget solid defensiv, og så må vi kompensere offensiv power med hurtige fødder, siger Solbakken.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik