Solbakken: Ronaldo er verdens bedste på kontra

Cristiano Ronaldo er fantastisk dygtig, siger FCK-træner Ståle Solbakken inden aftenens Champions League-kamp.

Måske bliver Real Madrids superstjerne Cristiano Ronaldo valgt til verdens bedste spiller i 2013, men FC København-træner Ståle Solbakken kalder allerede portugiseren for verdens bedste kontraspiller.

Det siger nordmanden inden aftenens Champions League-kamp i Parken mod Real Madrid.

- Når man mister bolden, så ligger Ronaldo og Gareth Bale og lurer i farlige situationer. Ronaldos store styrke er kontraerne og at være de rigtige steder i felterne. Derfor scorer han så mange mål, siger Solbakken.

FCK kan med en sejr - eller med uafgjort, hvis Juventus slår Galatasaray - snuppe tredjepladsen i gruppe B og dermed videre avancement til Europa Leagues 1/16-finaler efter nytår.

Forventer at Ancelotti sender det meste af stjerneparaden på banen i Parken

Real Madrid er allerede sikret førstepladsen og er derfor klar til 1/8-finalerne i Champions League.

Alligevel forventer Solbakken, at Real Madrid-træner Carlo Ancelotti sender det meste af sin stjerneparade på banen mod københavnerne.

- De sparede en del stjerner i pokalturneringen i weekenden, så jeg tror, de spiller tæt på deres bedste hold fra start, fordi ellers kommer spillerne for meget ud af kampform. Jeg så også den såkaldte næstbedste opstilling mod Galatasaray, og det var ikke så skidt, siger Solbakken med henvisning til Madrid-klubbens 4-1-sejr i den seneste runde af Champions League.

I den kamp var Real Madrid endda en mand i undertal i over en halvleg. Sergio Ramos blev vist ud, og han er logisk nok i karantæne til aftenens kamp i Parken.

Ronaldo - i øvrigt - er en af tre spillere, der kan vinde titlen som verdens bedste i 2013. De to andre er Lionel Messi (FC Barcelona) og Franck Ribery (Bayern München).


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik