Solbakken efter 4-0: Vi håndterer fraværet af profiler godt

FC Københavns Ståle Solbakken er glad for 4-0-sejren over Viborg, hvor FCK igen var uden flere profiler.

Da FC København tirsdag aften havde besøg af Viborg i Alka Superligaen, var hjemmeholdet uden flere profiler som Thomas Delaney, Andreas Cornelius og Federico Santander.

Alligevel vandt Ståle Solbakkens tropper med hele 4-0, og FCK-manageren er tilfreds med, at FCK var så stærke uden profilerne, skriver Ritzau. 

quote Ser man på målene, var det måske min bedste kamp. 

Jan Gregus, FCK

- Vi startede kampen rigtig godt, og selv om vi kunne være kommet bagud, fik vi bedre styr på det undervejs. Jeg er meget tilfreds med måden, vi gik på banen for at vinde kampen, siger Solbakken.

- Det er en meget svær bane at spille på, og der er mange tilfældigheder undervejs, for folk falder meget på underlaget.

- Nu har vi været igennem tre kampe uden Andreas Cornelius og Federico Santander og vundet alle tre, heriblandt to svære udekampe, og det er meget tilfredsstillende, konstaterer nordmanden.

Ros til tomålsskytte

FC Københavns Jan Gregus spillede kampen i stedet for anfører Thomas Delaney, som var ude med karantæne.

Gregus spillede en god kamp og scorede to mål, og han var selv tilfreds med sin indsats i kampen.

- Vi var flere, der fik chancen i dag, og både Kasper Kusk og jeg fik scoret. Vi fik vist, at truppen er bred og stærk. Ser man på målene, var det måske min bedste kamp, siger Jan Gregus. 

Ståle Solbakken roser den dobbelte målscorer for præstationen.

- Jan har været god til træning længe, og han er driftsikker. Det første mål var på en flot kontra, som var den første, vi har haft mod Viborg i fem-seks kampe, og på det andet fik han lidt hjælp, siger Solbakken.

FC Københavns næste opgave er på lørdag, hvor Randers FC kommer på besøg.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik