Solbakken: Cornelius må tåle publikums kritik

Andreas Cornelius var uheldig med sine afslutninger mod Sønderjyske, og det medførte utilfredshed i Parken.

Det var som om, at en del af Parkens publikum tabte tålmodigheden med Andreas Cornelius, da FC København søndag besejrede Sønderjyske med 2-0.

Cornelius var uheldig med flere skæve afslutninger, og så begyndte pibekoncerten at brede sig på tribunerne.

Men FCK-træner Ståle Solbakken tager det ganske roligt, at nogle tilskuere var på nakken af den hjemvendte målskytte.

- Det har jeg oplevet før. Jeg kan huske, at Dame N'Doye fik en pibekoncert, så hele stadion var ved at revne, i en kamp hvor vi førte 2-0, og hvor han brændte nogle chancer, siger Ståle Solbakken.

Hvis man vil være den store helt, risikerer man kritik

- Det er de store angriberes glæde og frustration, at publikum lever sig ind i deres rolle. Det må Cornelius tåle, og det gør han også. Hvis du vil være den store helt, risikerer man nogle gange kritik. Det er fint, bare det ikke bliver for meget, mener nordmanden.

I Solbakkens øjne leverede Cornelius en af forårets bedste præstationer mod Sønderjyske, og det er et spørgsmål om kort tid, før angriberen er i højeste gear.

- Vi skal nok få ham i gang. Det er ikke helt kommet endnu, men det var bedre mod Sønderjyske, hvor han var dygtigere med bolden i spillet ude på banen. Nogle af chancerne skabte han selv, så det skal nok komme, siger Ståle Solbakken.

Hovedpersonen selv mener også, at han kunne være sin indsats bekendt på trods af de manglende scoringer

- Jeg synes, jeg spillede en god kamp, så jeg er meget tilfreds. Jeg var lidt uheldig i afslutningerne, men generelt var det en god indsats, siger Andreas Cornelius.

Siden hjemkomsten fra Cardiff har Cornelius noteret sig for to scoringer i fem kampe.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik