Skumfester, croquis og send et lyssværd til din ven: Her er Roskildes vildeste lejre

I Roskilde Festivals vildeste lejre, bygges der brandstationer, biblioteker og mure, og så kan du komme til skumfester, sende lyssværd til dine venner og tegne croquis til lyden af erotiske noveller.

Noget af det særlige ved Roskilde Festival er lejrlivet, hvor mange lejre selv arrangerer kæmpefester, konkurrencer og skøre events. I området Dreamcity samles nogle af de mest entutiaske.

En lejr med mottoet "Intet er umuligt, alt er besværligt" har bygget et posthus, hvorfra man kan sende post til de andre lejre. De sidste seks år, hvor de har været med, har de blandt andet sendt et glas asier, et lyssværd og Lars Løkke Rasmussen. 

Bruger mange 1000 kroner

Lejrene i Dream City går i gang med at hamre, save og skrue på deres byggeprojekter 100 dage, før festivalen starter. 

Udover posthuset er der blandt andet et bibliotek, som udlåner over 600 forskellige bøger, og en brandstation, der har kostet lejrens beboere 50.000 kroner at bygge, og som i virkeligheden bare er en garage for lejrens gigantiske brandbils-musikanlæg, der spiller op til skumfester.

Tag med til Dream City i Søndagsmagasinet i toppen af artiklen, og hvis du vil se mere, har TV 2 Lorry et helt tema og det vilde lejrliv, som du finder ved at klikke her.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik