Socialdemokrater freder Tommy Kamp

Tommy Kamp fortsætter som formand for Socialdemokraternes fællesledelse i Køge i kølvandet på den dom for spirituskørsel, han onsdag modtog i retten i Roskilde. Det skriver DAGBLADET Køge.

- Jeg har allerede taget min straf i forhold til samfundet, og jeg har trukket mig fra alle offentlige poster og hverv. Om jeg så skal være formand for Socialdemokraterne i Køge, det må være op til partiets medlemmer på generalforsamlingen, siger Tommy Kamp, som får fuld opbakning fra sin næstformand i partiet, Jesper Hesselberg Andersen.

Næstformanden slår fast, at dommen ikke giver anledning til nogen reaktion i partiorganisationen i form af ekstraordinær generalforsamling eller lignende.

- Denne her dom ændrer ikke noget, og når der kommer en generalforsamling, så bliver det besluttet, hvem der sidder i partiets ledelse, siger Jesper Hesselberg, der vurderer, at Tommy Kamp har taget sin straf for en strafbar handling.

Og det har ikke noget med Socialdemokraterne at gøre.

Borgmester Marie Stærke (S) ønsker ikke at kommentere Tommy Kamps dom eller konsekvenserne af den internt i partiorganisationen. Hun henviser netop til partiets næstformand i Køge, Jesper Hesselberg Andersen.

Tommy kamp fik onsdag en betinget dom på 20 dages fængsel afsonet som 30 timers samfundstjeneste, frakendelse af retten til at køre bil i tre år og en bøde på 12.500 kroner for at have ført bil med en promille på 2,08.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Ina Fried, Natherberg, Helsingør

Vinterhjælp for hjemløse i Helsingør bliver til fast tilbud

svømmehaller collage

Se listen - her er skandale-svømmehallerne

Lynetteholm kystlandskab

Lynetteholm ændrer karakter: Her er de nye planer for det enorme projekt

Stevns Station

141 år gammel togstation skal flyttes

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere