Snerydning overskrider budgettet

 - Vi har overskredet budgettet, det er der vist ingen tvivl om. Sådan siger Bent Kirkegaard Petersen, der er sektionsleder i Vej og Park i Køge Kommune, om decembers snerydning af veje, stier og fortove i kommunen.

Køge Kommune havde halvanden million kroner tilbage til snerydning i snepuljen for 2010, og de er væk, men det er endnu usikkert, hvor meget puljen er overskredet. Det er dog et faktum, at pengene til at dække overskridelsen skal findes et andet sted på vejområdets budget. Det skriver DAGBLADET Køge.
- Pengene skal findes indenfor egne rammer i afdelingen, så det kommer til at koste på den generelle vedligeholdelse af vejene, siger Bent Kirkegaard Petersen.
Mens pengene til snerydning er sluppet op, så strømmer det ind med klager til Køge Kommune fra borgere, der ikke er tilfredse med niveauet af rydningen.
Strømmen af klager er ifølge sektionslederen massiv, men den er ikke mere voldsom end de andre år, hvor sneen er faldet tungt over kommunen.
- Det kan ikke undgås, at der er mange klager, og det er det samme hvert år. Vi har to mand siddende, som næsten ikke laver andet end at svare på borgerhenvendelser, siger Bent Kirkegaard Petersen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik