Sneploven skader din bil

Det er ikke kun, når du kører i vintervejret, at du skal passe på din bil. Det kan også være ganske skadeligt for din bil at holde parkeret i vintervejret.

Sneploven kan enten ramme bilerne eller feje grus og belægning op på bilerne, som ridser lakken.     

Det skete blandt andet for Nicolai Svendsen fra Frederiksberg:
     
-Jeg ser dem rydde sneen rundt omkring med deres traktorer, og næste morgen da jeg så kommer ned til min bil, ser jeg små sten på ruden fra belægningen, siger Nicolai Svendsen.
     
En rundringning P4 København har foretaget til en række forsikringsselskaber viser, at de lige nu får henvendelser fra bilejere, som har fået bilen beskadiget, mens de har holdt parkeret.
     
-Vi oplever, at vi har flere skader, der er forvoldt af snerydningskøretøjer. Det ved vi, fordi vi har været inde og kigge på nogle sager, hvor vi kan se, at det er sneplove og lignende, der har forvoldt skader på vores kunders biler, siger Susanne Bredahl, Bilskadechef hos Tryg.
     
For Nicolai Svendsen fra Frederiksberg, er der her et år efter først nu udsigter til, at snerydningsfirmaets forsikringsselskab betaler skaden, selvom snerydningsfirmaet for længst har erkendt, at det er deres skyld.
     
-Jeg synes ikke, det er rimelig sagsbehandling fra deres side, i og med at jeg betaler så mange penge for at være forsikret, siger han
     
Og det gælder om at skaffe så meget dokumentation som muligt, så går sagen lettere igennem, siger Tryg.
     
-Det kan være registreringsnummer på køretøjet, man har måske snakket med føreren af køretøjet og kan beskrive ham, hans alder, udseende og farven på bilen, siger Susanne Bredahl.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

den lille havfrue

Chefredaktør dømmes for at dæmonisere Den Lille Havfrue

Vedat

playSætter telefoner i stand og forærer dem væk: "Ingen skal mangle det, jeg manglede"

Nicolai 2 pix

galleryNicolai med Tourettes fik tæv på gaden: "Jeg vil ALDRIG gemme mig væk"

Den Sønderjyske By

Omdiskuteret og langvarig boligsag kommer nu for retten

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere