Snavset sengetøj til debat

Administrationen i Hørsholm Kommune foreslår, at der skal gå længere tid mellem skift af sengetøj hos kommunens ældre borgere. Det er mindre forstyrrende, lyder det. Det skriver Frederiksborg Amts Avis lørdag.

De ældre i Hørsholm skal ikke »forstyrres« mere end højst nødvendigt, og derfor skal de kun have skiftet sengetøj hver tredje uge frem for hver anden uge. Politikerne i Hørsholm er ikke færdige med at snakke om serviceniveauet for de ældre i kommunen.
 
På mandag skal kommunalbestyrelsen for det første lovliggøre kommunes ældre-rengøring, der er blevet kendt ulovlig af Tilsynet. Derudover skal politikerne se på, hvor ofte de ældre skal have rent sengetøj.

Administrationen i Hørsholm Kommune har foreslået politikerne, at borgere, der fremover skal have gjort rent hver tredje uge, også får skiftet sengetøj hver tredje uge. Argumentet lyder, at det skal ske »af hensyn til borgeren, der på den måde ikke vil blive forstyrret så ofte«. Direktør i Ældre Sagen Bjarne Hastrup er ikke begejstret.

- Længst muligt i egen seng er godt, men længst muligt i eget skidt er ikke godt, siger han.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Stevns Station

141 år gammel togstation rives ned: Politikere enige om at flytte station

Jacob Gowland Jørgensen

playFamiliefar trodsede rejsevejledninger: - Jeg har brug for at komme væk fra hverdagen

mændenes hjem

Hjemløse sælger juletræer og får indtjeningen i egen lomme

FÆRDIGT INDSLAG(3)

playTingbjerg bygger sig ud af den hårde ghettoliste - beboer frygter opdelt lokalsamfund

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere