Snart udsolgt i Royal Arena til gigantisk Counter-Strike-event

Den 3. november spiller nogle af verdens bedste Counter-Strike hold mod hinanden i Royal Arena. Indtil videre er der solgt mere en 11.000 billetter.

I godt et halvt år har danske Astralis ligget suverænt som nummer 1 på toppen af verdensranglisten i computerspillet Counter-Strike.

Til november skal de fem danske drenge på holdet og deres træner forsøge at bevare positionen, når de til BLAST-turneringen på hjemmebane i Royal Arena skal kæmpe mod hold fra resten af verden foran tusindvis af tilskuere.

Læs også Tid til revanche: Astralis møder verdenstoppen i Royal Arena

I alt deltager 6 hold i turneringen og alle holdene er blandt de bedste i verden. Derfor har interesseren for arrangementet også være stor og arrangørerne kan snart melde om udsolgt.

Mere end 11.000 billetter er blevet solgt, hvilket kun efterlader omkring 1.000 billetter til de mange engagerede Counter-Strike fans herhjemme.

Interessenen for den populære esport er steget markant hos den almene borger siden Astralis for alvor brød igennem i 2017. Her vandt det danske hold Major-turneringen i Atlanta, der i Counter-Strike sammenhæng svarer til Champions League-turneringen i fodbold.

Læs også Modeikoner, millioner og mange følgere: Så store er Astralis

Den flotte præstation gjorde, at holdet blev inviteret på rådhuspandekager på Københavns Rådhus - som de første esportsudøvere nogensinde.

Siden da er udviklingen kun gået én vej og så sent som i sidste måned vandt Astralis endnu en Major-turnering - denne gang i London.

15:02

De er blandt verdens absolut største esportsstjerner og for få uger siden blev deres hold, Astralis, kåret som Årets Counter Strike Hold til det internationale Esports Awards.

Luk video

BLAST-turneringen i Royal Arena finder sted lørdag d. 3. november.

 



Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik