SMS-kæde afslørede indbrudstyv

Politiets sms-kæde lokaliserede torsdag eftermiddag en indbrudstyv i fuld gang med et indbrud.

Politiets SMS-kæde afslørede torsdag en indbrudstyv, så han kunne anholdes. Tyven blev opdaget under et indbrud på Larsensvej i Vedbæk. Han stak af i en bil, men villaens ejer sendte et signalement af tyven og hans bil ud på politiets sms. Det skete klokken 11.13. Knap tre kvarter senere kunne en anden borger, der er tilknyttet sms-kæden fortælle, at han havde set tyven og bilen nær Ryetvej i Virum. Han kunne også supplere efterlysningen med flere detaljer, så endnu en sms-kæde blev sendt afsted og klokken 13.38 var der bid på H.A. Clausens Vej i Gentofte. Politiet var i nærheden og kunne kort efter anholde en 40-årig mand fra Købehavn, der var i fuld gang med endnu et indbrud.

- Det er et godt eksempel på, at når borgerne har øjne og ører åbne, og meddeler mistænkelige ting til politiet, så er de en meget stor hjælp. En stor ros til alle, der har hjulpet os i denne sag, siger pressekoordinator Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi.

Der blev sendt sms-efterlysning ud til 4500 borgere, og otte reagerede med oplysninger, så tyven kunne anholdes. Hvis du også vil tilknyttes sms-kæden, så skal du tilmelde dig på hjemmesiden: www.hjaelppolitiet.dk

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

def_thumb,50_percent

playLighunde leder efter Maria From i fjord

brand i ishøj gildbroevej

play36 boliger ødelagt efter brand i etageejendom: 91 beboere skal genhuses

Mobiltelefon, opkald

Efter flere falske politi-opkald: Opfordrer borgere til at passe på

brand ishøj

Beboer løsladt efter voldsom brand i Ishøj

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere