Smart: Apotek åbner på hospital som de første på Sjælland

På onsdag åbner der et apotek på Hvidovre Hospitals matrikel. Det bliver det første hospital på Sjælland, der har et apotek på matriklen.

Når patienter bliver udskrevet efter et hospitalsophold, vil de ofte bare gerne hurtigt hjem i egne trygge rammer for at komme til hægterne. Men for mange kræver hjemturen fra hospitalet dog et smut forbi apoteket for at hente den medicin, som de har fået en recept på under indlæggelsen. 

quote Det er på baggrund af et ønske om at betjene vores borgere bedst muligt.

Birgitte Rav Degenkolv, direktør på Hvidovre Hospital

Det er en omvej, der fremover kan springes over for patienterne på Hvidovre Hospital. På onsdag åbner der nemlig et apotek i vandrehallen på hospitalet. 

- Med et apotek på selve hospitalet vil det blive nemmere for vores patienter at købe deres medicin med det samme efter deres besøg. Det sparer dem for en masse tid og besvær, fortæller Birgitte Rav Degenkolv, der er hospitalsdirektør på Hvidovre og Amager Hospital. 

Det første på Sjælland

Hvidovre Hospital bliver det første hospital på Sjælland med et apotek på matriklen.  

Hospitalsdirektøren fortæller, at der er blevet arbejdet på det i flere år. 

- Det er på baggrund af et ønske om at betjene vores borgere bedst muligt. Det gælder både de ambulante patienter og dem, der bliver udskrevet efter en indlægelse. Vores personale på hospitalet kan også benytte apoteket, hvis de har brug for det. Og alle andre -  vores hospital er jo ikke lukket, lyder det fra Birgitte Rav Degenkolv.

Det er Hvidovre Apotek, der har budt på opgaven og på onsdag åbner en filial på Hvidovre Hospital. Der vil minimum være to ansatte til stede i åbningstiden. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sundhed

bloddonor

Alt for få mænd melder sig som bloddonorer - og det er et problem, melder Region H

Collage

playSend eller modtag et virtuelt kram: Overlægen Annette vil sprede glæde i hverdagen

laeger.jpg

Region H: Lægemanglen er knækket - næsten

LCA

Ny behandling på Riget giver blinde synet tilbage

Hvidovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere