Smadrede forruder: Bilister går amok i Nordsjælland

Både torsdag og fredag har bilister fået smadret forruden af andre bilister, der lader vreden få frit løb i trafikken.

Det skete torsdag. Og det skete igen fredag. Bilister der har så meget vrede i sig, at de lader det gå ud over deres medtrafikanter.

Fredag morgen var det en 25-årig mand fra Jægerspris-området, som mente, at det ikke gik hurtigt nok ved Kronprins Frederiks Bro. Han tændte helt af, da et ungt par i en anden bil holdt tilbage, så en bil kunne komme ud fra en sidevej.

- Det bliver han så fornærmet over, at han går hen og banker hånden gennem forruden på det unge pars bil, fortæller politikommissær Henrik Sejr til TV 2 Lorry. 

En politimand på vej til arbejde ser hvad der sker, og han anholder den 25-årige, som nu er sigtet for hærværk.

Det samme er en 24-årig mand fra Frederikssund, som torsdag var ude og køre med en 20-årig bag rattet i en sort Audi A6.

Kørslen foregik med sådan en fart, at de ved Veksø kørte helt op bag en 43-årig mandlig bilist, som var ved at foretage en overhaling.

- Da den 43-årige er ved at trække ind igen, overhaler de ham højre om, fortæller sektionsleder ved Nordsjællands Politi, Carsten Spliid.

- De er helt ovre i rabatten og næsten oppe på cykelstien. 

Den 43-årige blinker med lyset for at vise, hvad han mener om deres kørsel. Det får den 20-årige fører til at køre ind foran ham og bremse hårdt op, hvorefter de to i Audien stiger ud.

- Den 24-årige bærer på noget, der minder om et jernrør, og med det slår han flere gange på den 43-åriges forrude, så den går i stykker. Derefter kører de fra stedet igen, fortæller Carsten Spliid.

De to mænd bliver senere anholdt ved Frederikssund. Den 24-årige er nu sigtet for hærværk, mens den 20-årige er sigtet for den hasarderede kørsel.

Politiet kender dem begge fra tidligere forhold.  


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik