Slut med fodbold: Hvidovredrengen Agger takker af

Den 31-årige landsholdsanfører meddeler, at han indstiller karrieren, der bød på ophold i Brøndby og Liverpool

Fodboldkarrieren er slut for Daniel Agger.

Det meddelte landsholdsanføreren torsdag formiddag på et pressemøde i Rosenhøj Boldklub, klubben hvor han spillede som dreng.

- Det har slet ikke været nogen let beslutning. På ingen måde. Men nu er den tage og så skal den ud, lød det fra Daniel Agger på dagens pressemøde.

31-årige Daniel Agger har gennem store dele af karrieren døjet med skader, og efter sæsonens sidste kamp for Brøndby den 29. maj meddelte han, at han var i tvivl om, hvorvidt han ville fortsætte karrieren.

Netop Brøndby var klubben, hvor han fik sit gennembrud på seniorplan, dengang Michael Laudrup var cheftræner.

(Se TV 2 Lorrys live-sending fra dagens pressemøde her.)

Daniel Agger var med til at vinde DM-guld og pokaltitlen i 2005, og i begyndelsen af 2006 blev han solgt til den engelske storklub Liverpool.

Her var han i otte et halvt år, men til sidst ragede han uklar med manager Brendan Rodgers, der ofte ikke havde Daniel Agger med i startopstillingen.

I sommeren 2014 vendte forsvareren til stor overraskelse for mange hjem til dansk fodbold og Brøndby, hvor han underskrev en toårig kontrakt.

Opholdet i Brøndby blev dog ingen stor succes, blandt andet fordi Agger ofte var skadet.

En tredjeplads i den første sæson blev fulgt op af en fjerdeplads i den netop overståede sæson, og det var langt fra nok til at tilfredsstille Daniel Agger.

Før sæsonens sidste kamp meddelte han, at han forlod Brøndby, enten for at fortsætte karrieren i en anden klub eller for helt at indstille karrieren.

Daniel Agger fik debut på A-landsholdet i 2005, og han nåede at repræsentere holdet i 75 kampe, hvor han scorede 12 mål.

De mange skader gjorde ham dog ukampdygtig i mange af landsholdets kampe gennem årene.

Daniel Agger repræsenterede Danmark ved to slutrunder, VM i 2010 og EM i 2012.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik