Slagteriskolen kalder fejl for misforståelser

For første gang kommenterer Slagteriskolens direktør, Else Erikstrup, nu på indeholdet af Undervisningsministeriets undersøgelse.

Ministeriet har på baggrund af to redegørelser fra Slagteriskolen lavet en undersøgelse, der viser, at reglerne i flere tilfælde blev overtrådt, da skolen afholdt kurser på Danish Crown i Esbjerg i foråret. Men Else Erikstrup mener, at Undervisningsministeriets konklusioner beror på misforståelser og forskellige fortolkninger af reglerne. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Ministeriet peger blandt andet på, at skolen har brugt lærere fra slagteriet til at undervise deres kolleger. Det kun er tilladt, hvis det er umuligt at finde kompetencerne andre steder, hvilket intet tyder på, at det har været.

- Brugen af interne undervisere er et af de områder, som vi drøfter med Undervisningsministeriet. Jeg mener, at der er tale om et fortolkningsspørgsmål af reglerne i det her tilfælde, siger Else Erikstrup til DAGBLADET Roskilde.

Hun erkender dog, at der er sket fejl i den administrative del af kurserne.

- Vi har iværksat en tilbundsgående undersøgelse, og her er det blevet klart, at der er sket administrative fejl. Derfor har vi med øjeblikkelig virkning iværksat en opstramning af de administrative procedurer, siger hun.