Skynd dig: Dining Week har åbnet køen før tid

Hvis du skal besøge en gourmetrestaurant i din vinterferie til budgetpris, så er det nu, du skal skrive dig op til Dinning Week. De har åbnet før tid.

Så er det atter blevet tid til, at madglade livsnydere med hang til gourmetoplevelser, kan skrive sig op til en billig én af slagsen.

Tirsdag aften åbnede restaurantfestivalen Dinning Week op for, at man kan skrive sig i kø til den restaurant, man helst vil besøge blandt 200 restauranter.

Og det er et par dage før, man plejer at kunne skrive sig op, så man nu kan skrive sig op som det første ved årets begyndelse.

quote Knap 20.000 personer har skrevet sig op på nuværende tidspunkt

Nusha Riis Hassani, marketingsmanager for Copenhagen Food

- Knap 20.000 personer har skrevet sig op på nuværende tidspunkt. Det følger fint det niveau, vi plejer at se, siger Nusha Riis Hassani, marketingsmanager for Copenhagen Food.

Dinning Week åbner i år i Tivoli

Dining Week bliver præsenteret i samarbejde med San Pellegrino og det digitale madmagasin Copenhagen Food. Det er Danmarks første og Nordens største restaurantfestival, som blev startet tilbage i 2011.

I løbet af de seneste otte år har Dining Week spredt sig fra København til hele Danmark, og i dag er det Nordens største restaurantfestival.

- Folk bruger typisk et par dage på at skrive sig op. Normalt skriver 45.000-50.000 personer sig i kø, siger marketingsmanager Nusha Riis Hassani.

Restaurant Paustian i København og flere af Madklubbens restauranter rundt omkring i landet er i år kommet med på listen. Det samme er Tivoli med deres forskellige restauranter som Brdr. Price, Grøften, fru Nimb Brasserie, Nimb Vinotek, Færgekroen Brughus og Paafuglen.

- Vi forventer det samme niveau i år med trofaste og loyale gæster, samtidig med, at vi tror på, de nye restauranter kan tiltrække et nyt publikum, siger siger Nusha Riis Hassani fra Copenhagen Food.

100.000 gæster forventes at besøge Dining Week 

I år bliver Dining Week afholdt fra den 10.-17. februar (vinterferien, uge 7).
Konceptet ligger som altid fast: Spis en tre-retters menu inkl. S.Pellegrino-mineralvand for 215 kr. + gebyr på alle restauranterne i hele vinterferien.

Det forventes, at der i løbet af ugen bliver solgt i alt 100.000 billetter.

Blandt de deltagende restauranter er Boathouse, Aamanns 1921, Restaurant Silo, Schackenborg Slotskro, Restaurant LêLê, PS Bar & Grill,  Mondän, Hjerting Badehotel, Fleisch og mange, mange flere fordelt over hele Danmark.

Listen over restauranterne kan ses på diningweek.dk/restaurants

FAKTA

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Forbrug

indbrud i vinhandel kokkedal

Vinhandler fik stjålet for flere millioner kroners champagne i spektakulært indbrud

Black Friday

Guide: Sådan får du mest ud af Black Friday

Onlinehandel Black Friday

Advarsel før Black Friday - sådan undgår du at blive snydt på nettet

Døde grise foran Lorry

Døde smågrise efterladt flere steder i København - kendt skralder står bag

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere